Σήμερα το φιλικό για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

10:55 | 27/12/2019

Σήμερα διεξάγεται (5.30μμ) στο γήπεδο του ΠΟΑ, το φιλανθρωπικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο του Παιδιού» με διοργανωτή τον Α.Ο. Δαμάστας.

Οι πρωτοπόροι της Α1 επαναλαμβάνουν για 3η σερί χρονιά τη γιορτινή πράξη αγάπης και αλληλεγγύης σε σύμπραξη με την ΕΠΣΗ, έχοντας φέτος συνοδοιπόρο το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο πρόεδρος του οποίου Κώστας Γιαννόπουλος αναμένεται να δώσει το ''παρών'' στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια,ζυμαρικά, αλεύρι, ρύζι, κουτιά γάλατος κ.α.) που θα δοθούν για τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι θα λειτουργεί παζάρι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και θα διατίθενται στο κοινό χριστουγεννιάτικα είδη και άλλα γιορτινά αντικείμενα.

Στον πρώτο αγώνα του τουρνουά (5.30μμ), η Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ14 της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Δαμάστας με μία ομάδα All Star με παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, προερχόμενες από τον ΟΦΗ και όχι μόνο.

Οι παίκτες της Μικτής που κλήθηκαν για το φιλικό, είναι οι εξής: Παπαδάκης, Πρασατζάκης, Μαυροειδής, Κατσαβούνης, Βασιλάκης, Παπά, Γκούντελος, Κριτσωτάκης, Λεσάι (Εργοτέλης),Λέσι (Ερ. ΟΦΗ), Αδαμάκης, Κότας, Καραντινός, Περάκης (Λίντο), Ρολάκης, Κουτσουπιάς, Νοικοκυράκης, Γκιαουράκης (ΟΦΗ), Ντουράκης (Γιούχτας), Χρονάκης, Κουγιός (ΠΟΑ), Καρπαθάκης (ΠΑΟ).

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί ο αγώνας της μικτής ομάδας της Δαμάστας με αντίπαλο την All Star με διάρκεια ημιχρόνου 30 λεπτά.Με τη Δαμάστα θα αγωνισθούν εκτός από τους δικούς της παίκτες οι: Σεραφειμίδης, Τσουπάκης, Φινοκαλιώτης, Δαριβιανάκης, Φουκαράκης και άλλοι ενώ από τους παίκτες της Δαμάστας θα αγωνισθεί με την All Star ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα απαρτίζουν τους All Star θα είναι οι: Κιάσσος, Μαρινάκης, Νιόπλιας, Σταυρακάκης, Πίτσος, Κοζανίδης, Λαμπράκης, Σήφης Δασκαλάκης, Καλογιαννάκης, Παπαγιαννάκης, Χατζηνικολάου, Γιώργος και Γιάννης Πετράκης και Κολιτσιδάκης.

Στο πλαίσιο των δύο αγώνων θα τιμηθούν ο Γιώργος Βοζικάκης και ο Παλαίμαχος άσσος Γιώργος Χριστοφής για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.