«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς και τώρα... Κύργιος!

17:26 | 30/06/2022

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ του Τζόρνταν Τόμπσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο στο Wimbledon - επόμενος αντίπαλος ο Νικ Κύργιος

Βρίσκει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια στο γρασίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Αυστραλό Τζόρνταν (Νο 78) Τόμπσον, πήρε το πρώτο σετ με 6-2, το ίδιο εύκολα το 2ο με 6-3 ενώ στο τρίτο δυσκολεύτηκε περισσότερο όμως τελικά αυτός ήταν ο νικητής με 7-5. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 και πλέον επόμενος αντίπαλος είναι ο Νικ Κύργιος στον 3ο γύρο.

Με... περίπατο προκρίθηκε στους «32» του Γουίμπλεντον ο Ελληνοαυστραλός, παρότι απέναντί του είχε έναν αντίπαλο που βρίσκεται πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Κύργιος (Νο 40 στον κόσμο) έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον Σέρβο Φιλίπ Κραϊνοβιτς (Νο 31) και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 6-2, 6-3, 6-1 σε μόλις 85 λεπτά.

Θυμίζουμε ότι οι δύο τενίστες τέθηκαν αντιμέτωποι πριν από δύο εβδομάδες στο Χάλε, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 7-5, 2-6, 4-6.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.