«Σίφουνας» στα Περιβόλια ο Εργοτέλης

19:29 | 17/01/2020

Ήταν σαφώς καλύτερος και επιβλήθηκε δίκαια 2-4 του Πλατανιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες, καθώς η 13η αγωνιστική της Super League 2 κάθε άλλο παρά γουρσούζικη αποδείχτηκε.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ανώτερο και πήρε τους 3 βαθμούς, με τους οποίους «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη είχε τον πλήρη έλεγχο. Είχε την κατοχή και κυκλοφορούσε εξαιρετικά την μπάλα. Έφτανε από νωρίς με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και είχε την υπεροχή.

Απείλησε στο 9’ με μονοκόμματο σουτ του Ροβίθη και προηγήθηκε στο 21’ με πέναλτι του ίδιου παίκτη, το οποίο κέρδισε ο Τσέλιος από μαρκάρισμα του Νιαυραδάκη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και να έχουν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 34’, μάλιστα, ο Ροβίθης σέντραρε και ο Μπουτσάκης με προβολή σημείωσε το 0-2.

Η ψυχολογία ήταν ξεκάθαρα πια με το μέρος του Εργοτέλη, που πλησίασε και σ’ ένα τρίτο τέρμα με τον Προβυδάκη στο 39’. Το σύνολο του Τάτση είχε μια καλή στιγμή στο 41’ με φάουλ του Ποζατζίδη.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς θέλησε να γίνει πιο επιθετικός, ωστόσο ο Εργοτέλης διαχειριζόταν σωστά το ματς. Μέχρι το 58’, βέβαια, αφού σ’ εκείνο το σημείο ο Λεϊρία με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2.

Οι νικητές, πάντως, δε… σοκαρίστηκαν, αφού δεν επέτρεψαν στους «κόκκινους» να πιστέψουν ουσιαστικά στην ανατροπή. Στο 64’, έτσι, σε ωραία αντεπίθεση τους, ο Μπουρσέλης έκανε την προβολή, ο Μαντζάρης απέκρουσε με τα πόδια, η μπάλα βρήκε στον Τσαμούρη και με αυτογκόλ έγινε το 1-3.

Οι ηττημένοι δεν έβγαλαν αντίδραση μέχρι το τέλος και έκαναν αισθητή την παρουσία τους μονάχα στο 75’ μ’ ένα συρτό σουτ του Λουκίνα και στο 89’, όταν ο Καλογεράκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Πουρζιτίδη.

Το φινάλε, πάντως, ήταν καταπληκτικό στα Περιβόλια, αφού στο 92’ ο Έφορντ έκανε με ωραίο τελείωμα το 1-4 και στο 93’ ο Λουκίνας με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62’ Παπαδόπουλος), Σμυρνάκης, Λεϊρία, Νιαυραδάκης (71’ Πουρζιτίδης), Κωστίκος (46’ Ουές), Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Προβυδάκης, Μποτέ, Μπρους, Μπουτσάκης (80’ Πέιος), Τσέλιος (62’ Μπουρσέλης), Μπαράτα, Έφορντ, Ροβίθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.