Ο αδικημένος Οικονόμου

SMS
11:04 | 10/01/2019

Ο Άγγελος Οικονόμου δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει αδιάκοπα.

Είναι ενδεχομένως ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Και αυτό δεν το λένε τα ΜΜΕ ή κόσμος, αλλά ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Ίσως και γι’ αυτό το λόγο ν’ αδικώ ένα παιδί, που δεν παίζει από την αρχή, γιατί έχουμε έλλειψη ύψους ως ομάδα», είχε τονίσει ο 47χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη (ο Οικονόμου είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή). Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Παπαδόπουλος θέλησε ν’ αναλύσει τη σκέψη του, αναφορικά με την είσοδο στο παιχνίδι του Μιχόγεβιτς (για να δώσει ύψος στο συγκρότημα του) στα τελευταία… καταραμένα λεπτά και ουσιαστικά «φωτογράφισε» τον 23χρονο μέσο ως τον αδικημένο της τρέχουσας σεζόν.

Και εντάξει, όταν ο ίδιος σου ο προπονητής αναγνωρίζει πως αξίζεις περισσότερα, αλλά οι συγκυρίες δεν σου τα φέρνουν, έχεις μια εσωτερική ικανοποίηση. Αλλά ο πάγκος είναι… σκληρός. Η εξέδρα δε, δεν παλεύεται με τίποτα… Όταν, ωστόσο, είσαι σωστός επαγγελματίας καλείσαι να πάρεις το δύσκολο δρόμο.

Και ο Οικονόμου αυτόν έχει διαβεί. Συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα στις προπονήσεις, χωρίς πολλά λόγια και παράπονα. Δεν ξενερώνει με τίποτα… Όσο δεν παίζει, τόσο ανεβάζει την ένταση. Ο περυσινός σοβαρός τραυματισμός του, εξάλλου, τον δίδαξε πολλά. Τον έκανε πιο δυνατό και ο νεαρός παίκτης έχει μάθει πως η παραίτηση δεν είναι επιλογή. Τουλάχιστον για τον ίδιο.

Γνωρίζει, άλλωστε, πως ο Παπαδόπουλος τον πιστεύει. Εκείνος, μάλιστα, άναψε το… πράσινο φως για να του προσφέρει η διοίκηση νέο διετές συμβόλαιο, ενώ ήταν έξω όλη την προηγούμενη χρονιά. Και ήταν η πρώτη ανανέωση μετά την επιστροφή του Ομίλου στη Super League, σε μια κίνηση με τη δική της ξεκάθαρα σημειολογία.

Ο Οικονόμου, πάντως, σε αρκετά μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη έδειξε πως μπορεί να προσφέρει στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Ήταν, εξάλλου, ο βασικός λόγος που ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή. Σίγουρα με την παρουσία του ενίσχυσε τις «τύψεις» του Παπαδόπουλου και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να πάρει φανέλα βασικού και σε ματς πρωταθλήματος.

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.