Σίμος: «Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, δουλειά μου είναι να τους βοηθήσω»

17:28 | 04/02/2021

Τι δήλωσε ο Γιώργος Σίμος στην κάμερα του OFI TV για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι των ποδοσφαιριστών τονίζοντας ότι τώρα θα σταθεί ακόμα περισσότερα δίπλα τους:

«Ξεκινήσαμε το ματς με 3 κεντρικούς αμυντικούς γιατί θέλαμε ετοιμότητα στις μεγάλες πάσες του αντιπάλου προς τον Δουβίκα κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε το βαθμό ετοιμότητα. Παρ' όλα αυτά προηγήθηκαμε νωρίς, είχαμε φάσεις και ενώ έπρεπε να υπάρχει ενθουσιασμός, ήρθε το 1-1 από τέτοια στιγμή, από μία μεγάλη μπάλα.

Ο ΟΦΗ έχει παίκτες με προσωπικότητα, έχουμε εγωισμό. Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας λείπει. Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία, υποστήριξη και δουλειά.

Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι τέσσερις. Ο Βούρος, ο ντε Γκούζμαν, ο Γιάννου και ο Σολίς. Και τα τέσσερα αυτά παιδιά είχαν μεγάλη αποχή από τις ομάδες τους. Άρα είναι δύσκολο να επανέλθουν στην επιθυμητή κατάσταση. Δεν είναι δηλαδή παίκτες που ήταν από πέρυσι. Παίκτες με μεγάλη αποχή χρειάζονται προσοχή, αυτό γίνεται παντού στον κόσμο. Οι μυϊκοί πραγματικοί, όμως, είναι τέσσερις.

Είναι δουλειά μου να βοηθήσω τους παίκτες και αγωνιστικά και ψυχολογικά και προπονητικά. Οι παίκτες τώρα θέλουν ηρεμία και δουλειά για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Τώρα πιο πολύ από ποτέ είναι δουλειά μας για να φτιάξει η κατάσταση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.