Σίμος: «Πηγαίνουμε βήμα-βήμα»

17:07 | 29/09/2021

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων για τα ματς που έρχονται.

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ελλάδας με Λευκορωσία (08/10) και Κύπρο (12/10), για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να έχει καλή παρουσία στα ματς, ενώ πρόσθεσε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να πηγαίνει βήμα-βήμα.

Αναλυτικά επεσήμανε: «Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση με δύο ακόμη σημαντικά εκτός έδρας ματς, στη Λευκορωσία και στην Κύπρο και ο στόχος μας είναι να έχουμε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και καλύτερη απόδοση από τους αντίστοιχους αγώνες του προηγούμενου μήνα.

Υπάρχει αισιοδοξία, η οποία πηγάζει αφενός από το γεγονός ότι σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι περισσότεροι οι παίκτες μας οι οποίοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και αφετέρου από τον ενθουσιασμό που έχουμε κάθε φορά που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Με δεδομένα τα παραπάνω, πιστεύω ότι επιδεικνύοντας την ανάλογη προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βλέπουμε τους αγώνες ξεχωριστά και πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία, αυτό έχουμε τώρα στο μυαλό μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.