Σίμος: «Προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πολιτισμό»

21:52 | 15/07/2020

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε για ακόμη μία φορά στη στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη του και έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν.

Όλα όσα είπε στη NOVA:

“Δεν καταλάβαμε γιατί χάναμε στην αρχή του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που κέρδισε. Ήταν ο τελευταίος αγώνας στην έδρα μας δεν τελείωσε όπως θα θέλαμε και γενικά η χρονιά δεν τελειώνει όπως θα θέλαμε, αλλά υπάρχουν λογικές αιτίες. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Στο τελευταίο ματς, θέλαμε να κλείσουμε με νίκη στην έδρα μας. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, που παρότι δεν είχαν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο μας στήριξαν σε όλα τα πλέι οφ. Όλη την χρονιά ήταν μαζί μας και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτά που κάναμε φέτος. Ελπίζω να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ζει η ανθρωπότητα και να είμαστε όλοι μαζί, αφού ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν υπάρχει και ειδικά για την έδρα μας που είναι δίπλα μας”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ.

Αναφορικά με τη φετινή χρονιά, σχολίασε: "Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο που να βοηθήσει το προϊόν και μέσα από αυτό να πάρουμε αποτελέσματα και πήραμε γι αυτό βρισκόμαστε στα πλέι οφ. Προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πολιτισμό και για το τι είναι το ποδόσφαιρο για τον ΟΦΗ. Βοηθήσαμε να γίνει καλύτερο και πρέπει να προοδεύσει".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.