Σίμος: «Στον ΟΦΗ ήταν 21 μέρες δύσκολες, πήρα μαθήματα»

17:40 | 17/12/2021

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για τον ΟΦΗ και τη δύσκολη εποχή που πέρασε

Σε συνέντευξή του στο Sport24, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην κρητική ομάδα, όσα έζησε εκεί και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια Μπούση.

«Πάντα στις δυσκολίες ευχαριστείς τη ζωή που μας τις φέρνει γιατί σίγουρα μέσα από αυτές τις δυσκολίες, θα πέσεις, θα σηκωθείς και θα βγεις πιο δυνατός. Στον ΟΦΗ ήταν 21 μέρες δύσκολες, τον Ιανουάριο. Θυμάμαι είχαμε επτά σερί παιχνίδια με ομάδες της πρώτης εξάδας συν τον Βόλο, την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, σε αγώνες Κυπέλλου. Ήταν δύσκολες ημέρες, όμως μέσα από αυτό πήρα μαθήματα τα οποία κρατάω παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ακόμη και τα δύσκολα με έμαθαν πράγματα, άρα μόνο ευχαριστώ έχω να πω. Έχω κρατήσει μέχρι την έναρξη της πανδημίας το πόσο χαρούμενοι έφευγαν οι φίλαθλοι από το γήπεδο παρακολουθώντας τα παιχνίδια μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτή ήταν η αδιαπραγμάτευτη συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ πριν πάω, δηλαδή ότι μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό προϊόν και το εξωαγωνιστικό. Το πώς νιώθουμε για το ποδόσφαιρο. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα με τα σωστά μου και τα λάθη μου, πάντα όμως έχοντας στο μυαλό μου αυτούς τους δύο πυλώνες.

Στον ΟΦΗ έχω δημιουργήσει εκπληκτικές ανθρώπινες σχέσεις. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό. Είμαι χαρούμενος που αρχικά ξανασυνάντησα ανθρώπους που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και που γνώρισα πολλούς νέους, φίλους πλέον. Θέλω επιπλέον να επισημάνω, το πόσο τυχερός είναι ο ΟΦΗ που έχει την οικογένεια Μπούση. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια, γιατί είναι κάτι διαφορετικό και δεν έχει σχέση με τα ελληνικά δεδομένα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.