Σκαλόνι: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη»

13:30 | 08/12/2023

Ο Λιονέλ Σκαλόνι προκάλεσε αναστάτωση μετά την ιστορική νίκη επί της Βραζιλίας στο «Μαρακανά» με 1-0, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, καθώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του, αλλά έκανε μια κίνηση που τα ΜΜΕ της χώρας της Νότιας Αμερικής το ερμήνευσαν ως «σήμα» παραμονής στον πάγκο.
Συγκεκριμένα ο 45χρονος τεχνικός αποφάσισε τελικά να αποτελέσει ένα από τα μέλη της Αργεντινής που ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για την κλήρωση του Κόπα Αμέρικα του 2024. Ο Σκαλόνι αρχικά είχε αρνηθεί να μετέχει της αντιπροσωπείας, αλλά τελικά άλλαξε απόφαση και τα σχετικά ρεπορτάζ την ερμηνεύουν ως κίνηση συνενόησης με τη διοίκηση της ομοσπονδίας της χώρας.
Ο ίδιος όμως συνεχίζει να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης, τονίζοντας στους δημοσιογράφους, μετά την κλήρωση: «Ακόμη σκέφτομαι για το μέλλον μου. Σκέφτομαι με ηρεμία αν θα πρέπει να κάνω μια νέα αρχή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Οι παίκτες της Αργεντινής χρειάζονται έναν προπονητή αντίστοιχο του επιπέδου τους. Μίλησα τόσο με τον Μέσι όσο και με την ομοσπονδία. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να πάρω την απόφασή μου.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.