Σκέφτονται τη διακοπή στην Serie A

17:57 | 27/12/2018

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος άφησε ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, μετά τον θάνατο του οπαδού της Ίντερ στα επεισόδια πριν τον αγώνα με τη Νάπολι.

Συγκλονισμένο είναι το ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα Ίντερ-Νάπολι και είχαν ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 35χρονου οπαδού των «νερατζούρι». 

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, σχολιάζοντας το θέμα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος. «Να διακοπεί το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω, είναι ακόμα τόσο νωπά όσα συνέβησαν και πρέπει να προβληματιστούμε. Πρέπει να σκεφτούμε και ανάλογα να πράξουμε. Μιλάμε για πρόβλημα δημόσιας τάξης και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, είτε συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είτε διακοπεί» ήταν τα λόγια του, μιλώντας στην εφημερίδα «Il Messaggero». 

Νωρίτερα, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο αστυνομικός διευθυντής του Μιλάνου, Μαρσέλο Καρντόνα ανακοίνωσε ότι η Αστυνομία θα προτείνει να κλείσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019 η εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της Ίντερ και να υπάρξει απαγόρευση της μετακίνησής τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.