Σκόραρε με την επιστροφή του ο Τοράλ!

13:49 | 09/10/2021

Ο ΟΦΗ νίκησε 5-1 τον Πόρο σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Τοράλ να επιστρέφει στη δράση με γκολ.

Την ευκαιρία για μία δυνατή προπόνηση αλλά και ο Νιόπλιας να δει αγωνιζόμενους τους Ναμπί, Τοράλ και Μεγιάδο είχε ο ΟΦΗ στο προπονητικό φιλικό του κεκλεισμένου των θυρών «Γεντί Κουλέ» το μεσημέρι του Σαββάτου. Το τελικό 5-1 υπέρ του Ομίλου λίγη σημασία έχει, αφού ο σκοπός της φιλικής αναμέτρησης ήταν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους οι παίκτες που προήλθαν από τραυματισμούς ώστε να είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά και για τον δύσκολο Οκτώβριο που εκτός από πρωτάθλημα έχει και υποχρέωση στο κύπελλο.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς (Σελίμοβιτς, Ουές, Γρίβα, Διαμαντή και Επασί) προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με αυτογκόλ του Καλαμιώτη. Στο 24' ο Νέιρα έκανε το 2-0 και στο 40' ο αξιόμαχος Πόρος μείωσε με τον Λούσι.

Στο δεύτερο μέρος ο Νιόπλιας προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Μεγιάδο και Τοράλ πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Ναμπί έγινε αλλαγή αφού πρώτα έπαιξε για 45 λεπτά.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο ΟΦΗ έφτασε στο 4-1 με γκολ των Ντουρμισάι και Πασαλίδη, ενώ στο 83' ο Τοράλ, με την επανεμφάνισή του, σκόραρε για το τελικό 5-1.

H αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Nέιρα, φαν Ντάινεν, Ναμπί, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ

83ο λεπτό: Γκολ για τον ΟΦΗ με ωραία ατομική προσπάθεια του Tοράλ

Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, το 4-1 παραμένει.

74ο λεπτό: Επτά αλλαγές για τον ΟΦΗ, με τους Σηφάκη, Πασαλίδη, Mεγιάδο και Τοράλ, να είναι οι μόνοι που μένουν στον αγωνιστικό χώρο.

66ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΟΦΗ με τον Μπαλογιάννη

Στο 62' ο Τοράλ μπήκε στη θέση του Νέιρα

Mε την έναρξη του β' μέρους ο Μεγιάδο πέρασε ση θέση του Ναμπί.

55o λεπτό - Γκολ για τον ΟΦΗ: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, ο Πασαλίδης με κεφαλιά εντός περιοχής έκανε το 4-1.

53ο λεπτό: Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Μπαλογιάννη να σουτάρει από το όριο της μεγάλης περιοχής και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παναγιώτου.

50ο λεπτό - Γκολ για τον ΟΦΗ: ο Ντουρμισάι νίκησε σε τετ α τετ τον Παναγιώτου για το 3-1.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ»

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

43ο λεπτό: Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τους Ντουρμισάι και Γιαννούλη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από κοντά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη, ο Ντουρμισάι πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, απομάκρυναν όμως οι ποδοσφαιριστές του Πόρου. Η μπάλα έφτασε στον Γιαννούλη, ο οποίος από κοντά έκανε την κεφαλιά, ήταν όμως άστοχος.

40ο λεπτό - Γκολ ο Πόρος: Μειώνει ο Πόρος σε 2-1 με γκολ του Λούσι.

24o λεπτό - Γκολ για τον ΟΦΗ με τον Νέιρα: Ο Αργεντινός με δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Πόρου για το 2-0.

18ο λεπτό - Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο φαν Ντάινεν μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Καλαμιώτης με προβολή έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 1-0.

Το 0-0 παραμένει

14ο λεπτό: Σουτ του φαν Ντάινεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.

12ο λεπτό: Φάουλ σε καλό σημείο, λίγα μέτρα πίσω από το ημικύκλιο, για τον Πόρο. Ο Πήλιος το εκτέλεσε, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Άρχισε ο αγώνας

Οι εντεκάδα του ΟΦΗ: Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Neira, van Duinen, Nabi, Durmishaj, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

Η εντεκάδα του Πόρου: Αζίζης, Αρώνης, Καλαμιώτης, Κουτσογιαννάκης, Λούσι, Παγώνης, Παναγιώτου, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Πήλιος, Ράπτης.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.