Σκουρτόπουλος: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι»

21:27 | 23/02/2018

Μερικώς ικανοποιημένος παρουσιάσθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη 87-75 της Εθνικής μας επί της Εσθονίας στα Δύο Αοράκια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα στην ομάδα, κατανοώντας όμως παράλληλα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του. Χαρακτήρισε σημαντικό τις τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αναμένει βελτίωση την Κυριακή (25/2) στον αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία. 

Συγκεκριμένα ο Θ. Σκουρτόπουλος είπε μετά τον αγώνα: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο ιδιαίτερο, που παίζει με χαμηλά σχήματα και πολλά μακρινά σουτ. Δουλέψαμε γι’ αυτό αλλά δεν είχαμε τη συγκέντρωση για να κάνουμε αυτά που ζητήσαμε, ειδικά στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο. 

Καταλαβαίνω τους παίκτες, δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις πώς παίζεις στο κλαμπ σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό. Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι κάναμε το 3/3, έχουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς την Κυριακή. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, στην επικοινωνία, τα ριμπάουντ και την άμυνα. Βάλαμε 85 πόντους, αλλά αυτό δεν είναι σημείο αναφοράς. 

Νομίζω πως δουλεύοντας και συζητώντας με τα παιδιά θα βρούμε τη λύση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να παίζουμε δυνατά και να το απολαμβάνουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.