Σκουρτόπουλος: «Υγεία... και τα υπόλοιπα στην πορεία»

15:20 | 24/07/2019

​Με πολλές απουσίες δόθηκε στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (24/7) η εκκίνηση στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στην Κίνα (31/8-15/9).

Όσοι παίκτες βρίσκονται στην Αθήνα ξεκινούν τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και τμηματικά θα εντάσσονται στο προπονητικό πρόγραμμα, ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν όλοι οι διεθνείς.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ευχήθηκε «να υπάρχει υγεία... και τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα πούμε στην πορεία». Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικόςσχολίασε σε αυτό το πρώτο «ραντεβού»: «Αρχίζουμε από σήμερα μια απαιτητική, αλλά και πολύ δελεαστική προσπάθεια που στην ουσία αποτελεί τη συνέχεια της απόλυτα θετικής πορείας της Εθνικής ομάδας στην διαδικασία των προκριματικών. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο ένταξης των παικτών που έχει εκπονηθεί σε συνεννόηση με όλους και με στόχο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να είμαστε όλοι μαζί και να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Έννοιες όπως η επιθυμία όλων των μελών της ομάδας για προσφορά και η μεγάλη πρόκληση που υπάρχει μπροστά μας είναι αυτονόητες, οπότε σε αυτή την αφετηρία εγώ θέλω να ευχηθώ να υπάρχει υγεία και τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα πούμε στην πορεία»...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.