Σκύβαλος στο Capitano.gr: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!»

13:06 | 08/04/2019

Ο προπονητής του ΠΟΑ μιλά στο Capitano.gr για την εφετινή πορεία της ομάδας και την εξασφάλιση της παραμονής.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τα πάνω της και τα κάτω της. Οπως συμβαίνει σε κάθε ζωντανό οργανισμό. Το απόγευμα της Κυριακής, με το επιβλητικό διπλό κόντρα στη Νεάπολη, η ομάδα του Ατσαλένιου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Γ' Εθνική, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του 5ου ομίλου και ο βασικός στόχος της χρονιάς επετεύχθη.

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ΠΟΑ, ο Μανώλης Σκύβαλος, μίλησε στο Capitano.gr και έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του όχι μόνο για την εφετινή πορεία, αλλά και για την εικόνα της ομάδας στον β' γύρο όπου με ένα μπαράζ θετικών αποτελεσμάτων και μεγάλων νικών, ήρθε η σωτηρία: «Κανονικά στο ματς με τον Ιωνικό οι παίκτες πρέπει να ακούσουν το σύνθημα 'Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές'. Δείτε τι κάναμε στον β' γύρο και θα καταλάβετε ότι πραγματοποίησαμε μία πρωταθληματική πορεία για να εξασφαλιστεί η παραμονή», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Το είπα πολλές φορές μέσα στη σεζόν και θα το ξαναπώ. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, το απέδειξε, αλλά η ατυχία και οι τραυματισμοί μας δημιούργησαν προβλήματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Επρεπε να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, συν το γεγονός ότι για κάποιο διάστημα παίξαμε μακριά από το γήπεδο μας. Η έδρα δίνει τεράστια δύναμη και ο κόσμος του ΠΟΑ στέκεται πάντα στο πλευρό μας, είναι ο 12ος παίκτης. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και σωθήκαμε. Μας βοήθησαν πολύ και οι παίκτες που ήρθαν τον χειμώνα. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ιωνικό και στη συνέχεια το Κύπελλο το οποίο είναι στόχος μας και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Την Κυριακή με τον Ιωνικό θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Για την φανέλα και την ιστορία του συλλόγου. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση της χρονιάς».

Οσον αφορά στην επόμενη μέρα, ο Ελληνας κόουτς έδωσε το έναυσμα: «Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, κάνουμε το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι, αλλά θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και να αποφευχθούν τα όποια λάθη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.