Σλούκας: Το ενδιαφέρον τριών ομάδων και η συνάντηση με τους Αγγελόπουλους

21:30 | 29/06/2023

Τρεις ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague περιμένουν τη συνάντηση Αγγελόπουλων - Σλούκα, η οποία φαίνεται πως θα γίνει στις αρχές της εβδομάδας.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2022/23 για τον Ολυμπιακό και ακόμη συνάντηση του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Κώστα Σλούκα δεν έχει γίνει.

Αυτό το ραντεβού αναμένεται να γίνει στις αρχές της εβδομάδας που πλησιάζει, όταν οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ καλέσουν τον Έλληνα γκαρντ, που προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του στο εξωτερικό.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ανάμεσα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Κώστα Σλούκα υπάρχει διάσταση απόψεων, δεν αποτελεί μυστικό ότι ο 33χρονος γκαρντ θέλει έναν διαφορετικό ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δεν αποτελεί μυστικό ότι το φινάλε της περιόδου άφησε μία περίεργη γεύση και στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, τόσο ο Ολυμπιακός και οι παράγοντές του, όσο και ο Σλούκας πήραν αρκετό χρόνο για να σκεφτούν, να ζυγίσουν τα δεδομένα και να μιλήσουν σε μία καλύτερη βάση όταν συναντηθούν.

Την υπόθεση παρακολουθούν, φυσικά, τρεις ομάδες από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague. Η Φενέρμπαχτσε του Αλί Κοτς που θέλει να πάρει πίσω στην Κωνσταντινούπολη τον Σλούκα, η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που ψάχνει πρωτοκλασάτο γκαρντ και η Μπαρτσελόνα των Γκριμάου - Σάδα που θέλει να τον βάλει δίπλα στους Σατοράνσκι - Λαπροβίτολα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Σλούκα με τριετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές που μπορούν να φτάσουν τα έξι εκατομμύρια, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας γκαρντ δεν θα αποφασίσει αν δεν συναντηθεί προηγουμένως με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Στη σεζόν 2022/23 ο Σλούκας είχε 11 πόντους (53% στο δίποντο, 32.5% στο τρίποντο, 91% στις βολές), 2.1 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 14.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 22:50 σε 36 αγώνες.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.