Σμίγουν ξανά τα φιλαράκια

20:20 | 11/01/2020

Μεγιάδο και Νέιρα θα βρεθούν ξανά βασικοί σε αγώνα του ΟΦΗ.

Η επιστροφή του Μεγιάδο από τον τραυματισμό, αλλά και οι απουσίες Σακόρ-Τσιλιανίδη, φέρνουν ξανά το αργεντίνικο δίδυμο στην ενδεκάδα του ΟΦΗ.

Νέιρα και Μεγιάδο, λοιπόν, αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα για το κυριακάτικο ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο Μιγκέλ επανήλθε σε αγωνιστική δράση και πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δείχνοντας πόσο πολύ έλειψε. Την Κυριακή θα πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή, έχοντας δίπλα του τον Στάικο, ενώ σε ρόλο δεκαριού αναμένεται να παίξει ο Νέιρα.

Από τη στιγμή που λείπει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, τότε ο Βαζ θα ξεκινήσει το παιχνίδι και θα είναι στα δεξιά, έχοντας στα αριστερά τον Σεμέντο.

Έτσι, μετά από σχεδόν 2.5 μήνες θα δούμε ξανά στο ίδιο σχήμα τον Μεγιάδο με τον Νέιρα, τους δύο συμπατριώτες και «κολλητούς» εκτός γηπέδου, ωστόσο μένει να διαπιστώσουμε αν ο πρώτος θα μπορέσει να βγάλει όλο το 90λεπτο αφού μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από μακρά αγωνιστική αποχή.

Όσον αφορά στα της άμυνας, εκεί τα... κουκιά είναι μετρημένα. Ο Μπράουν θα είναι στα δεξιά και ο Κοροβέσης στα αριστερά, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιαννούλη-Κουτρουμπή. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μαρινάκης είναι τιμωρημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή για την Τρίπολη

Γιατί έμεινε εκτός ο Τσιλιανίδης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.