Σοβαρές καταγγελίες για το Θύελλα-Ηρόδοτος: «Αφησαν έναν άνθρωπο με μια σκαλωσιά να τραβάει απλά πλάνα»

10:38 | 05/07/2021

Θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση Θύελλας Ραφήνας – Ηρόδοτος πήρε, με ανακοίνωση, το «Σωματείο Φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι φίλοι του Ηροδότου αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η Θύελλα Ραφήνας δεν επέτρεψε να καλυφθεί τηλεοπτική η κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από δεκάδες μηνύματα που λάβαμε στην σελίδα του Σωματείου μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν και το που θα υπήρχε μετάδοση του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην θύελλα Ραφήνας θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κρήτης για τα παρακάτω.

Την Παρασκευή το βράδυ τα μέλη του Σωματείου μας επικοινώνησαν με την γραμματεία της θύελλας Ραφήνας και ρώτησαν εάν μεταδοθεί ο αγώνας της Κυριακής. Μας ενημέρωσαν ότι δεν έχει Ίντερνετ το γήπεδο(εν έτη 2021)!!!! Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Παπαματθαιάκη Δημήτρη(Crete2day) του ζητήσαμε με έξοδα του Σωματείου μας να μεταδοθεί ο αγώνας έτσι έστω να έχουν την δυνατότητα οι φίλαθλοι της ομάδας μας, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης αλλά και με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το σωματείο μας καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας για να δούμε τον αγώνα όλοι μαζί!

Μετά από επικοινωνία που είχε ο κύριος Παπαμτθαιάκης Δημήτρης με τον πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας τον ενημέρωσαν ότι ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και ένα site που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Θύελλας Ραφήνας αποφάσισαν να μην αφήσουν κανένα να μεταδώσει τον αγώνα λες και είχαν κάτι να κρύψουν ή φοβόταν μην τους κλέψουν τα ταλέντα!! Έτσι άφησαν έναν άνθρωπο με μια σκαλωσιά από ένα τοπικό site σε ένα γήπεδο χωρίς Ίντερνετ να τραβάει απλά πλάνα σαν κυριακάτικη εκδρομή στο χωριό.

Αναρωτιόμαστε πραγματικά γιατί δεν άφησαν να καλυφθεί ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι χωρίς εκείνοι να επιβαρυνθούν με ένα ευρώ;;;Από που καλύπτεται τις άλλες φορές κύριοι τα ματς;;από την σκαλωσιά επάνω;; Και γιατί εν έτη 2021,με τόσες δυσκολίες στη κοινωνία, να μην μπορούν να δουν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδα;; Σαν Σωματείο φίλων Ηροδότου δεσμευόμαστε στους φιλάθλους της ομάδα μας ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε να υπάρχει κάμερα στο τελευταίο παιχνίδι στην Κηφισιά έτσι έστω να δούμε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας!!!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το στόχο μας.

ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.