Σοβαρό τροχαίο ο Αλέξης Κούγιας: Το αυτοκίνητό του "καρφώθηκε" σε φορτηγό

07:30 | 10/11/2021

Ο Αλέξης Κούγιας είχε σοβαρό τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο του καρφώθηκε σε φορτηγό. Ο ίδιος βγήκε από το ατύχημα ελαφρά τραυματισμένος.

Ένα ακόμη τροχαίο είχε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στην εθνική οδό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το LamiaReport, ο Αλέξης Κούγιας κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα και στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου - Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά.

Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του άλλου φορτηγού.

Το ατύχημα του Αλέξη Κούγια


Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε. Ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Το ατύχημα του Αλέξη ΚούγιαΣοβαρό τροχαίο ο Αλέξης Κούγιας: Το αυτοκίνητό του "καρφώθηκε" σε φορτηγό, ο ίδιος βγήκε ελαφρά τραυματισμένος

Πηγή φωτογραφιών: Lamiareport.gr.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.