«Σοβαροί μέχρι να τελειώσει και μαθηματικά»

18:33 | 31/03/2018

Καμιά διάθεση για πανηγυρισμούς δεν είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, παρά τη σημαντική νίκη της ομάδας του η οποία την έφερε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στην εικόνα του αγώνα, την προσπάθεια των παικτών του, στη στήριξη του κόσμου, αλλά και την άψογη φιλοξενία της Παναχαϊκής. Εξαιρετικά συγκινημένος στις δηλώσεις του παρουσιάσθηκε ο Γιάννης Κοιλιάρας. 

Αρχικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είχαμε μία άψογη φιλοξενία, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Παναχαϊκής. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο δύο μεγάλων ομάδων και καλών στην κατηγορία. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το ματς, πάνω στο πλάνο μας, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα πολύ καλή στο transition. 

Η Παναχαϊκή κάποιες στιγμές είχε την κατοχή, αλλά ελάχιστες φορές κινδυνεύσαμε. Είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που φαίνεται ότι σε λίγο καιρό, θα είναι εκεί όπου αξίζει. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, μέχρι να γίνει μαθηματικά, θα είμαστε σοβαροί για να παίρνουμε νίκες. 

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο μας για τη στήριξη. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την εικόνα της και αυτό που βγάζει. Δεν κερδίσαμε εύκολα, δεχτήκαμε πίεση αρκετές φορές, αλλά είχαμε καλή τακτική και συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Βγήκε το σχέδιό μας, αλλά δεν κερδίσαμε εύκολα».

Κληθείς να σχολιάσει τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον Άρη τόνισε πως νόημα: «Στόχος μας είναι να πάρει χαρά ο κόσμος μας».

Από τους παίκτες του ΟΦΗ μίλησε ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος αναφερόμενος στους συμπαίκτες του και την τύχη που είχε να παίζει μαζί τους, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Συγκεκριμένα ο ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν συγκλονιστικός, πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Εγώ προσωπικά νιώθω ευλογημένος που παίζω στον ΟΦΗ. Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. 

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την προσπάθειά της. Έχω περάσει από εδώ σε δύσκολα χρόνια. Όσον αφορά το ματς, κάναμε το καλύτερο ξεκίνα από όλα τα ματς της χρονιάς. Μας βγήκαν όλα, έχουμε ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε για τη νίκη με τον Άρη».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ανέφερε: «Είχαμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Όταν χάνεις στο ημίχρονο με 3-0, είναι δύσκολο αποτέλεσμα, τα παιδιά μας δεν έχουν συνηθίσει να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις, είναι πιο άπειρα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. 

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, γιατί ήταν εξαιρετικός και ποιοτικός. Το χειροκρότημα ήταν ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθειά των παιδιών. Είναι μία χρονιά κομβική για την Παναχαϊκή, η προσπάθειά μας συνολικά νομίζω είναι καλή. Θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα ματς, να πάρουμε νίκες.

Η Παναχαϊκή έχει στόχο να είναι εκεί που είναι τώρα. Δηλαδή να είμαστε στην 3η θέση μέχρι το τέλος. Αν ήμασταν στην 4η θέση, θα θέλαμε να πάμε στην 3η».

Εκ μέρους των παικτών της πατρινής ομάδας μίλησε ο Μουστακόπουλος, λέγοντας: «Συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας, στους συμπαίκτες μου. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και σε όλη τη χρονιά έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα τα δώσουμε όλα στο ματς με τον Παναιγιάλειο και σε όλα τα παιχνίδια. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.