Ο Μοχαμαντί μπαίνει χειρουργείο λόγω προβλήματος στον προσαγωγό

21:00 | 06/12/2022

Νέο σοκ για την ΑΕΚ μετά τον Νίκλας Ελίασον.

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με τον Μοχαμαντί, ο οποίος τραυματίστηκε στο Μουντιάλ 2022 με την Εθνική ομάδα του Ιράν, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ζημιά στον δεξιό προσαγωγό.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ Παντελής Νικολάου αποφάσισε πως για τη πιο γρήγορη αντιμετώπιση του χρήζει επεμβατικής αντιμετώπισης, με γνώμονα δηλαδή το να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του Ιρανού άσου θα αποσαφηνιστεί μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι απίθανο να προλάβει την επανέναρξη των υποχρεώσεων των κιτρινόμαυρων.

Με δεδομένο, λοιπόν, το πρόβλημα με τον Μοχαμαντί, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Άλλωστε, να θυμίσουμε πως ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξή του στο enwsi.gr αναφέρθηκε στο θέμα των μεταγραφών λέγοντας πως έχει έρθει, ήδη, σε επικοινωνία με τη διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί τον προσεχή Ιανουάριο.

«Έχω ήδη μιλήσει με τη διοίκηση. Μου αρέσει η ομάδα που έχουμε. Και αν τα καταφέρουμε, θα ήθελα να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Είναι πάντα σημαντικό, να μπορείς να πάρεις παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν και πολύ περισσότερο τώρα, που θα έχουμε ακόμα περισσότερα παιχνίδια Και οι παίκτες ξέρουν, ότι όλοι θα είναι χρήσιμοι και θα χρησιμοποιηθούν μέσα στα επόμενα 30 ματς. Είναι πάντα καλό να έχεις πολλούς παίκτες στο ρόστερ», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Αργεντινού προπονητή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.