Σοκ στο 93’ για τον Ηρόδοτο

19:15 | 20/05/2018

Ο Ηρόδοτος έχασε 1-2 από τον Εθνικό στις καθυστερήσεις και δεν κατάφερε να… αγκαλιάσει την άνοδο στη Football League.

Την πρώτη εντός έδρας φετινή ήττα του γνώρισε ο Ηρόδοτος, που για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου έχασε 1-2 από τον Εθνικό. Δεν μπόρεσε, έτσι, να «κλειδώσει» την άνοδο, παρόλο που έχει ακόμη πολλές πιθανότητες για να το πετύχει. Εκκρεμεί, εξάλλου, η απόφαση για το παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας, που διακόπηκε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και… προειδοποίησαν στο 4’ με τον Γιαλούση, για ν’ ανοίξουν το σκορ στο 12’ με καταπληκτικό σουτ του Μωραΐτη από περίπου 20 μέτρα. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δυο σημαντικές στιγμές, στο 15’ με τον Μάναλη και στο 20’ με τον Γκέσιο. Ο Μελισσόπουλος, βέβαια, θα μπορούσε στο 28’ να σημειώσει κι ένα δεύτερο τέρμα για το σύλλογο του προσφυγικού προαστίου.

Στην επανάληψη, βέβαια, το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά ξεκίνησε αποφασισμένο ν’ αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 50’ ο Μάναλης ισοφάρισε και 5 λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Γκέσιο να προηγηθεί.

Μετά απ’ αυτή τη… μπόρα ο Ηρόδοτος ισορρόπησε και στο 69’ ο Σικαλιάς απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Φραγκουλάκη. Στο 74’ ο Λεωνιδόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε. Οι πρωταθλητές του 8ου ομίλου, έτσι, αύξησαν την πίεση τους και προσπάθησαν για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το «τρίποντο». Η υπεροχή τους ήταν… άκαρπη και σαν να μην έφτανε αυτό ο Κατσικοκέρης στο 93’ έδωσε το «διπλό» στους νικητές.

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (63’ Γαρεφαλάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραΐτης (88’ Καραγκιόζι), Ετόφ.

Εθνικός (Νίκος Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Παχλιβανίδης (76’ Βενέτης), Λεωνιδόπουλος, Δωματάς (86’ Κομνηνός), Κατίδης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (64’ Παυλάκης), Μάναλης (83’ Μισέλ).

Τα αποτελέσματα

Ηρόδοτος-Εθνικός 1-2

Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Αμαλιάδας 1-2

Η βαθμολογία

1. Αήττητος Σπάτων 8 (6-5)

2. Αστέρας Αμαλιάδας 6 (6-8)*

------------------------------------------------

3. Εθνικός 6 (5-5)

4.Ηρόδοτος 4 (5-4)*

*Ματς λιγότερο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.