Σοκ στο τέλος για τον Ολυμπιακό

21:55 | 14/02/2019

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση (2-2) από την Ντιναμό Κιέβου λίγο πριν το φινάλε και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δυσκόλεψε.

Οι Πειραιώτες κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι πάνε στον επαναληπτικό, σε μία εβδομάδα, με στόχο να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 9’ ο Χασάν έκανε το 1-0, ενώ στο 19’ ο Φορτούνης είχε πλασέ στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, στην πρώτη τους φάση στο ματς ισοφάρισαν στο 27’ με τον Μπουγιάλσκι. Η ομάδα του Μάρτινς, βέβαια, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 40’ με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Ζιλ Ντίας.

Στην επανάληψη οι Ουκρανοί μπήκαν καλύτερα, είχαν ορισμένες καλές στιγμές, με τον Ολυμπιακό ν’ απειλεί κυρίως με τον Ποντένσε. Και αφού δε σκόραρε, ο Βέρμπιτς στο 89’ με σκαστό σουτ διαμόρφωσε το 2-2.

Ολυμπιακός: Σα, Μεριά, Σισέ, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (68’ Νάτχο), Ποντένσε (81’ Χριστοδουλόπουλος), Ζιλ Ντίας (87’ Μασούρας), Χασάν.

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Κεντζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοβ, Μικολένκο, Σεπέλιεβ, Σαπαρένκο (83’ Γκάρμας), Μπουγιάλσκι, Βέρμπιτς, Σολ (83’ Ρούσιν), Τσιχάνκοβ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.