Σοκάρει ο Αδάμος με την περιπέτεια υγείας του: «Είχα μείνει 42 κιλά...»

16:23 | 16/04/2019

Η εξομολόγηση του team manager της ΠΑΕ ΟΦΗ, Παύλου Αδάμου, στο περιθώριο της ημερίδας του ΠΣΑΤ «Αθλητισμός και Υγεία».

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα  «Αθλητισμός και υγεία» που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου( ΠΣΑΤ) και η Περιφερειακή επιτροπή ΠΣΑΤ Κρήτης-Αιγαίου, υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης , το Σάββατο στο Ηράκλειο.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη ο οποίος τόνισε πως: «Ανάλογες δράσεις  όπως αυτή η ημερίδα του ΠΣΑΤ, βοηθούν όλους όσους ασχολούνται με κάθε μορφή αθλητισμού, να αντιληφθούν το πόσο σημαντικό είναι να γίνεται με την ανάλογη προσοχή. Ο αθλητισμός δίνει υγεία αρκεί να γίνεται σωστά από τις μικρές ηλικίες και τις υποδομές μέχρι και το υψηλότερο επίπεδο. Όταν υπάρχει σωστή συνεργασία τα αποτελέσματα είναι πάντα τα επιθυμητά. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτής της ημερίδας».

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία – κατάθεση ψυχής, του team manager της ΠΑΕ ΟΦΗ Παύλου Αδάμου, ο οποίος βαθιά συγκινημένος και με έντονη συναισθηματική φόρτιση μίλησε για την προσωπική του περιπέτεια μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στις 21 Μαρτίου 1999, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να χάσει τον έναν του νεφρό, κάτι που δεν τον πτόησε όμως και συνέχισε μετά την αποθεραπεία του να παίζει επαγγελματικά.

«Το πρώτο σοκ ήταν όταν ο γιατρός μου είπε πως έπρεπε να χειρουργηθώ, το δεύτερο όταν αντιλήφθηκα πως είχα μείνει 42 κιλά μετά τις επεμβάσεις και το τρίτο όταν αντιλήφθηκα πόσο κοντά είχα φτάσει στον θάνατο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αδάμος και συνέχισε: «Πολλοί μπορεί να λένε πως ήμουν άτυχος, εγώ πιστεύω πως ήμουν τυχερός γιατί αντιλήφθηκα την αξία που έχει η ζωή και η υγεία. Στο τέλος κάθε ημέρας καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να παραμείνω άνθρωπος…».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.