Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη μάχη του Βύντρα με τον κορωνοϊό

10:31 | 11/01/2021

​Συγκλονίζουν όσα αποκάλυψε ο Μιχάλης Γρηγορίου για την περιπέτεια που πέρασε ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον ιό.

Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά έως τώρα δεν είχαν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου σε δηλώσεις του στην εκπομπή Open Sports το σαββατοκύριακο, αναφέρθηκε σε όσα πέρασε ο Βύντρα και αν μη τι άλλο οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Το ευχάριστο είναι ότι μετά τις σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε, πλέον ο ποδοσφαιριστής έχει αναρρώσει πλήρως.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Λαμίας είπε: «Ο Λουκάς είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: "Άρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορωνοϊός!" Ο Λουκάς ήταν 12 μέρες στο σπίτι του, χωρίς να μπορεί να βγει καν έξω, πόσο μάλλον να γυμνασθεί ή να προπονηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.