Σολάκης: Η πρόταση από τον ΟΦΗ και το αξέχαστο ΟΦΗ-Παναχαϊκή

SMS
14:16 | 01/08/2022

Ο παλαίμαχος φορ θυμήθηκε την εποχή που είχε πρόταση από την ομάδα του ΟΦΗ.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο Ηλίας Σολάκης αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον ΟΦΗ, ενώ μίλησε για το περιστατικό σε ένα ματς με την Παναχαϊκή απέναντι στην Κρητική μάδα.

Υπήρχε έδρα που φοβήθηκες;

«Σ' ένα Παναιτωλικός-Παναχαϊκή, στο παλιό γήπεδο. Οι εξέδρες ήταν τίγκα, γεμάτες. Πέφτω λίγο στα σύρματα και πετάνε κροτίδα, η οποία περνάει δίπλα μου. Για λίγο τυφλώθηκα, δεν έβλεπα τίποτα. Σ'ένα άλλο ΟΦΗ-Παναχαϊκή, που μπήκε ο κόσμος μέσα και μας κυνηγούσαν. Νικούσαμε 0-1 και στο τέλος κάνει κάτι χειρονομίες ο Κορδονούρης και μπήκαν μέσα. Μιλάμε για σεζόν 2000-2001 στο Γεντί Κουλέ, νικήσαμε με σουτάρα του Κατσουράνη στο "γ". Μπαίνει ο κόσμος μέσα και αρχίζουν να μας χτυπάνε. Η φυσούνα αυτή έκλεινε με το πόδι, στην οποία φτάνω με καρατιές. Αυτή η πόρτα έκλεισε από κάποιον οπαδό. "Να δούμε από που θα φύγεις", μου είπαν. Πετάγεται εκείνη τη στιγμή κάποιος από τα επίσημα και φωνάζει: "Όχι τον Ηλία θα σας γ@μΗσW". Με άρπαξε και με έσωσε αυτός ο άνθρωπος, να τον ευχαριστήσω κιόλας. Μετά στα ντουζ, στα αποδυτήρια υπήρχαν δακρυγόνα. Της ποΥτanaS».

Από τον ΟΦΗ είχες πρόταση;

«Τη χρονιά που ήταν να φύγω από την Παναχαϊκή, ο ΟΦΗ που είχε τον Ρόναλντ Γκόμες μού έδινε 85.000.000 δραχμές. Που να τα θυμηθείς όλα αυτά. Μιλάμε για σεζόν 2000-2001. Τότε που είχαν συμφωνήσει με την ΕΝΙΚ της ΑΕΚ και χάλασε η δουλειά. Τελικά, πήγα στην Κύπρο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.