Σώθηκε το σπίτι της πρωταθλήτριας Κατερίνας Στεφανίδη από τη φωτιά

SMS
14:13 | 20/07/2022

Δύσκολες στιγμές πέρασε η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, και η οικογένειά της, καθως οι φλόγες «έγλειψαν» το σπίτι τους στην Παλλήνη.

Η μητέρα της σπουδαίας Ελληνίδας αθλήτριας, περιέγραψε την κατάσταση, η οποία περιέγραψε πώς η ίδια έφυγε μέσα στη νύχτα από το σπίτι, μετά το μήνυμα που εστάλη από το 112.Το σπίτι τελικά γλίτωσε από τις φλόγες που απείλησαν όλα τα σπίτια της περιοχής. Νωρίτερα, η μητέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας γνωστοποίησε μέσω των social media για τον κίνδυνο που διέτρεχαν.Στο τσακ γλίτωσε το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη, αφού το οίκημα έμεινε άθικτο, όμως ο εξωτερικό χώρος έχει υποστεί ζημιές.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη εάν προκάλεσε αναστάτωση επισημαίνοντας ωστόσο ότι μπορεί εκείνοι να στάθηκαν τυχεροί όμως άλλες οικογένειες στο συγκεκριμένο δρόμο είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Αναλυτικά όσα είπε: "Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά.

Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική.

Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία. Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση.

Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο".

*φωτογραφία αρχείου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.