Σωτήριο διπλό για τον Ηρόδοτο και «τελικός» παραμονής!

17:28 | 27/04/2022

Ο Ηρόδοτος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και πλέον ετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Ηρόδοτος πήρε μεγάλη νίκη στο Παγκρήτιο (1-0 τον Εργοτέλη) και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς της προσεχούς αγωνιστικής (Κυριακή, 14:45) και τελευταίας. Η ομάδα του Βούζα υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη (που επικράτησε 2-1 του Αιγάλεω) στον "τελικό παραμονής" στη Super League 2! Ο Αστέρας είναι στο +1 από τον Ηρόδοτο.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος από τον Ηρόδοτο και παρά το γεγονός ότι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο πίεσε τους φιλοξενούμενους και τους απείλησε με μεγάλες ευκαιρίες. Από την πλευρά της η ομάδα του Βούζα ανέβασε την απόδοση μετά το πρώτο τέταρτο και έψαξε με τη σειρά της το γκολ.

Στο 10ο λεπτό ο Κοκκίνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έπειτα από μπαλιά πίσω απ' το κέντρο, το πλασέ του όμως εξουδετέρωσε με μεγάλη δυσκολία ο γκολκίπερ του Ηροδότου. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 16ο λεπτό. Ο Ποζατζίδης έκοψε κάθετα στον Βρετό όπου πλάσαρε απέναντι απ' τον Τσέλιο στέλνοντας την μπάλα δίπλα απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Εργοτέλης πίεσε και δημιούργησε φάσεις. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις για την ανάπαυλα. Ο Πέιος έκοψε την μπάλα στον Νεράλ ο οποίος μπήκε με φόρα στην περιοχή, σούταρε και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτύων.

main_3292a-p1090089.jpg#asset:383326


Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος απείλησε στο 61' με κεφαλιά του Χαλκιαδάκη και ένα λεπτό μετά την "προειδοποιητική" βολή ήρθε το γκολ. Συγκεκριμένα ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσέλιου για το 0-1.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει, δημιούργησε φάσεις, αλλά το 0-1 δεν άλλαξε. Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, η ένταση και τα νεύρα κυριάρχησαν εντός αγωνιστικού χώρου και ο ρυθμός του αγώνα χάλασε. Στις καθυστερήσεις ο Πέιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Εργοτέλης τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρρι (Βουτσάς 65'), Σερβιλάκης (Ντουμάνης 52'), Κόλα, Mico, Πέϊος, Νεράλ (Κωστανάσιος 65'), Σαρρής, Κοκκίνης, Κουτάντος (Αλεξάκης 80'), Πατρινός

Ηροδοτος (Βασίλης Βούζας): Crosta, Gomez, Μακριδάκης, Κυριακιδης, Κίσσας (Capel 75'), Asigba, Βρεττός, Barboza, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (Σουρνάκης 71')


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.