Σωτηρίου: Ο ρόλος της «παλιοσειράς» και η δουλειά του στο ΒΑΚ

SMS

Η παραμονή του Δημήτρη Σωτηρίου και ο ρόλος του απέναντι στους «νέους».

Μαρινάκης, Γιαννούλης, Σωτηρίου. Η πρώτη τριάδα των ανανεώσεων του ΟΦΗ. Μία ξεχωριστή κατηγορία, με τις ιδιαιτερότητές της. Ουδείς λογίζεται ως βασικός τη νέα σεζόν, είναι Έλληνες, ήταν προσωπική επιθυμία του Νταμπράουσκας η παραμονή τους και ο χαρακτήρας τους μέτρησε σημαντικά στην τελική απόφαση.

Ο Σωτηρίου εύλογα θα είναι πίσω από Μανδά και Χριστογεώργο. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι αν το καλοκαίρι προκύψει κάτι με τον Χρήστο Μανδά και πωληθεί. Προφανώς ο ΟΦΗ θα κινηθεί για να τον αντικαταστήσει. Αυτό, όμως, είναι ένα υποθετικό σενάριο.

Ο Σωτηρίου μένει ως τρίτος (ή... τριτοτέταρτος αν θέλετε) και συνεχίζει με τον «πατρικό» ρόλο απέναντι στους «νέους» του ΟΦΗ, Μανδά, Χριστογεώργο και Σηφάκη. Οπως κάνει το τελευταίο διάστημα στο ΒΑΚ, βοηθώντας κι αυτός στην εκγύμναση των συμπαικτών του.

Η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Λιθουανού προπονητή όπως το γεγονός ότι μπορεί να δουλέψει με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες και να τους βοηθήσει.

Η παραμονή του είναι αλήθεια ότι δεν προκάλεσε έκπληξη. Αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, έχει κάνει χώρο στη νέα γενιά και παραμένει μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το τέρμα στις φορές που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της Κρητικής ομάδας.

Σημαντικό στοιχείο πως μαζί με τους Μεγιάδο και Νέιρα είναι από τις... παλιοσειρές του ΟΦΗ. Αισίως 5 χρόνια και πάει για τον έκτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανανέωσε και με Σωτηρίου ο ΟΦΗ

Οι πρώτες ανανεώσεις, ο σχεδιασμός και τα «πρέπει»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.