Σωτηρίου: «Σε κανένα ματς δεν χάσαμε με κάτω τα χέρια»

23:15 | 20/11/2020

Για την ιδιαίτερη κίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ να επισκεφτεί τις Γούρνες και να βοηθήσει τους κατοίκους στην αντιμετώπιση της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης, στην οποία τους έφερε η πρόσφατη θεομηνία, μίλησε ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στο πώς ένιωσαν οι παίκτες βιώνοντας αυτή την εμπειρία, στο πώς τους υποδέχθηκαν οι κάτοικοι, αλλά και στο μήνυμα που προσπάθησαν να περάσουν με τη συγκεκριμένη δράση.

Παράλληλα, ο 33χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας ότι η βαθμολογική συγκομιδή της δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική της εικόνα και τόνισε ότι ο φετινός στόχος είναι να συνεχίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να επαναλάβει μια πορεία ανάλογη με την περσινή.

«Όταν είσαι ενωμένος μπορούμε όλοι να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα. Θέλαμε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος. Πρέπει όλοι να δώσουμε βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ήταν κάτι συγκλονιστικό, ο κόσμος πήρε μεγάλη χαρά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σωτηρίου.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε: «Παίζουμε καλά, χάνουμε βαθμούς σε λεπτομέρειες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο παιχνίδι που χάσαμε με κάτω τα χέρια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Ο κόσμος αδημονεί να επιστρέψει στο γήπεδο. Όλο αυτό που ζούμε με άδεια γήπεδα είναι κάτι ξένο, δεν είναι ωραίο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.