Σουάρες: «Δεν μου φέρθηκαν σωστά, Μπαρτομέου και Κούμαν»

11:25 | 25/05/2021

Απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης αισθάνεται ο Λουίς Σουάρες και πως να μην είναι, άλλωστε, όταν στην πρώτη του κιόλας σεζόν με τους «ροχιμπλάνκος» πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο στην La Liga.

Ο Ουρουγουανός στράικερ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που του φέρθηκε η προηγούμενη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε με τα 21 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα να δώσει τις απαντήσεις του εκεί που έπρεπε.

Η συμπεριφορά των «μπλαουγκράνα», μάλιστα, εξακολουθεί να τον «πληγώνει», κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Partizado de Cope" όταν και ρωτήθηκε για το ποιοι ήταν εκείνοι που δεν του φέρθηκαν σωστά από την προηγούμενη ομάδα του.

«Πρώτα, ο πρόεδρος Μπαρτομέου που τα είπε όλα στον Τύπο αντί να με καλέσει κατ' ιδίαν να συζητήσουμε και να μου πει ότι δεν με θέλει. Γιατί δεν μου το είπαν πρόσωπο με πρόσωπο;» αναρωτήθηκε ο Σουάρες και συνέχισε:

«Άσχημα μου φέρθηκε και ο Ρόναλντ Κούμαν. Αφού είπε ότι δεν με υπολογίζει, ήρθε και μου είπε πως "αν δεν έχει λυθεί η κατάστασή σου μέχρι αύριο θα σε υπολογίζω για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ. Είδα ότι δεν είχε καθόλου προσωπικότητα» επισήμανε ο έμπειρος στράικερ, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο πρώην συμπαίκτης του και καλός του φίλος, Λιονέλ Μέσι, του έχει πει ότι θα μείνει στους μπλαουγκράνα, απάντησε: «Όχι ακόμα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.