Σούπερ ανατροπή και το κύπελλο στον ΠΟΑ!
Η ομάδα του Ατσαλένιου ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 και κατάφερε να κερδίσει με 3-2 τον Πόρο και να κατακτήσει το Σούπερ Καπ - φοβερές αποκρούσεις ο Μανουσάκης
Έπειτα από ένα συγκλονιστικό, σε εξέλιξη, παιχνίδι, ο ΠΟΑ απέδειξε ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα από τον Πόρο και παρ ότι βρέθηκε πίσω με δύο γκολ διαφορά και με δέκα παίκτες στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά (αποβλήθηκε ο Πλουσής), κατάφερε και πήρε τη νίκη με 3-2 και κατέκτησε το Σούπερ Καπ που έγινε στη Δαμάστα. Πρωταγωνιστής ο Μανουσάκης με δύο επεμβάσεις στο 2-0 αλλά και στην τελευταία φάση του αγώνα, κομβικό το γκολ της ισοφάρισης του Καϊμακαμούδη για τον ΠΟΑ
Ο Πόρος προηγήθηκε στο 11' με τον Μεταξάκη ενώ τρια λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους ο Καρβελάς έκανε το 2-0. Στο 60' ήρθε η πρώτη αντίδραση του ΠΟΑ. Ο Λέκκας με ένα πολύ όμορφο σουτ μείωσε σε 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 66', ο Καϊμακαμούδης με όμορφη κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-2 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ξυλούρης ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΠΟΑ.
Από το 71', ο ΠΟΑ έπαιζε με παίκτη λιγότερο όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, αν εξαιρέσουμε την μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις όπου ο Μανουσάκης απέκρουσε το σουτ του Ποκόνγκ από ευνοϊκή θέση.
ΠΟΑ ( Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης,Βρεττός, Μαρκουλάκης , Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης,Λέκκας Νίκολι, Κερμενίδης, Πλουσής, Καϊμακαμούδης
Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Σηφάκης, Μαυροειδής, Καρβελλάς, Λουμπάκης, Πύλιος, Μαγάκης, Τορομανίδης, Μαραθιανός, Πλευράκης, Μεταξάκης.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης τιμήθηκε από την ΕΠΣΗ ο αείμνηστος παράγοντας του Αρκαλοχωρίου Γ.Μακρογιαννάκης ή Πασάς. 'Οπως επίσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Χαράλαμπος Καλομοίρης, ο οποίος θήτευσε σε ΠΑΟ Κρουσώνα, Δαμάστα, Ολυμπιακό Ηρ., Κορφές κ.α. Επίσης τιμητικές πλακέτες πήραν οι Μανόλης Σουτζής και Αντώνης Καλογεράκης.
Από την οικοδέσποινα του αγώνα Δαμάστα τιμήθηκαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού για την προσφορά του, ο παλαίμαχος του σωματείου Σταύρος Κατσαρός και ο Πρωταθλητής κολύμβησης ΑμεΑ Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάριος Βισκαδούρος με βοηθούς τους Ελευθεράκη και Δρακουλάκη.