Σούπερ ντέρμπι, σούπερ νίκη ο Παναθηναϊκός

23:44 | 06/12/2019

Στην πρώτη εφετινή συνάντηση των «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός νίκησε στην παράταση τον Ολυμπιακό.

Μετά από ένα σπουδαίο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 99-93 στην παράταση, για την Ευρωλίγκα και συνέχισε την ανοδική του πορεία. Πλέον, η διαφορά των δύο ομάδων στην κατάταξη είναι στις τρεις νίκες, με την ομάδα του Πιτίνο να παραμένει ζωντανός για την οκτάδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με διψήφια διαφορά πόντων, αλλά στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός επανήλθε και γύρισε το ματς, διεκδικώντας μάλιστα 3.4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος τη νίκη, αφού είχε την τελευταία επίθεση. Αυτή πήγε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Καλάθη, ο οποίος σε νεκρό χρόνο σούταρε για τρεις, αλλά ήταν άστοχος.

Στην παράταση ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ουσιαστικός και προσεκτικός, ο Ράις συνέχισε το εκπληκτικό του παιχνίδι και έφτασε στην τελική επικράτηση με 99-93.

Ο Ράις τελείωσε το ντέρμπι με 41 πόντους, 8/16 τρίποντα, 5/7 δίποντα, 7/7 βολές! Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 26 πόντοι, που είχε σημειώσει στον τελικό του 2014 ανάμεσα σε Μακάμπι και Ρεάλ.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 46-39, 63-61, 86-86, 99-93.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.