Σουργιάς: «Μη χάσουμε τη συγκέντρωση μας»

18:00 | 25/10/2019

Ο τεχνικός του Ηροδότου μίλησε για το ντέρμπι με τον Γιούχτα (27/10).

Ο πρωτοπόρος της γενικής κατάταξης φιλοξενείται από τους Αρχανιώτες, που παραμένουν αήττητοι έως τώρα.

Ο νεαρός προπονητής τόνισε πως το συγκρότημα του δεν πρέπει να χάσει στιγμή τη συγκέντρωση του, ενώ επεσήμανε ότι η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Σουργιάς στο  irodotosfc: «Έχουμε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα, που είναι αήττητη μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα.

Ο Γιούχτας είναι μία καλή ομάδα, που την έχω δει και την ξέρω. Μπορεί να γίνει επικίνδυνος με διάφορους τρόπους και θα πρέπει να μη χάσουμε ούτε λεπτό την συγκέντρωσή μας στον αγώνα.

Θα γίνει ένα "ανοικτό" παιχνίδι, που θα ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, καθώς αγωνίζονται δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα.

Είμαστε καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε με συγκέντρωση και προσπάθεια να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το 4/4 μας δίνει ένα βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτό και κοιτάμε την συνέχεια, θέλοντας να παραμείνουμε σε θετική τροχιά».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.