«Σούζα» το... Άλογο Μαλεβιζίου

SMS
11:02 | 30/10/2018

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη νεοσύστατη ομάδα από το Μαλεβίζι.

Το Άλογο Μαλεβιζίου είναι πλέον και επίσημα μέλος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και συμμετέχει με απόλυτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ, έχοντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές απολαμβάνοντας την «κορυφή».

Μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα, από μια παρέα δεκαπέντε φίλων, οι οποίοι με μεράκι ξεκίνησαν από το «0» και κατάφεραν να φτιάξουν τη νέα αυτή ομάδα από το Μαλεβίζι. Άλλοι εντός και άλλοι εκτός γηπέδου, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα, και όπως όλα δείχνουν, τα καταφέρνουν εξαιρετικά. 

Το Άλογο Μαλεβιζίου έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΗ, με τον Δημήτρη Μπράνη να καθοδηγεί την ομάδα με τρόπο αξιοζήλευτο, μιας και έχουν πετύχει το 3 στα 3, κερδίζοντας τους Νέους Μοιρών εντός έδρας  με 1-0, τον Πατούχα εκτός έδρας με 2-0 και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας με 4-1. Eπόμενος αντίπαλος, η επίσης νεοσύστατη ομάδα της Ρογδιάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.