Σπαγουλάκης: «Θα πάμε καλύτερα»

18:11 | 17/12/2018

Ο Γιώργος Σπαγουλάκης εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο ΟΦΗ θα τα πάει καλύτερα στο μέλλον.

Ο Όμιλος ήρθε ισόπαλος με τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, σ’ ένα παιχνίδι που ήθελε τη νίκη. Ο τιμ μάνατζερ των «ασπρόμαυρων», που σ’ αυτό το παιχνίδι εκτέλεσε χρέη προπονητή, αφού ο Μάκης Βολτυράκης απουσίαζε, υποστήριξε πως η έλλειψη προετοιμασίας στερεί τα καλά αποτελέσματα στην ομάδα.

Αναλυτικά είπε: «Είναι καθαρά έλλειψη προετοιμασίας. Είναι το δεύτερο ουσιαστικά διπλό που κάνουμε, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Βλέπουμε ότι όσο η ομάδα είχε τις δυνάμεις της, ήταν μπροστά στο σκορ. Κάποια στιγμή στην τρίτη περίοδο, ήρθε η κούραση και κάναμε την κοιλιά. Στο τέλος έστω με καθαρό μυαλό, πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα, αυτό που θέλουμε είναι να προετοιμαστούμε καλύτερα στη συνέχεια.

Εμείς προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε αυτά που μας είπε. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο γήπεδο μας θέλουμε νίκες. Ετσι όπως εξελίχθηκε πάντως, καταφέραμε έστω και πήραμε την ισοπαλία. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και με καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, θα πάμε στο μέλλον καλύτερα.

Κάποια πράγματα μας βγήκαν, κάποια όχι. Θα προσπαθήσουμε αυτές τις μέρες να προετοιμαστούμε καλύτερα, για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι 5 Ιανουαρίου με την Ηλιούπολη στην Αθήνα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.