«Σπάνε» τα κοντέρ Ριέρα και Ντίκο!

ΟΦΗ

Οι δύο ποδοσφαιριστές μετρούν πλέον αντίστροφα για την επάνοδό τους στη δράση!

Η προπόνηση της Παρασκευής, η πρώτη μετά το ματς στο Αγρίνιο, είχε δύο ευχάριστες ειδήσεις για τον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τους Ντίκο και Ριέρα να βγάζουν μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Αμφότεροι, θυμίζουμε, ταλαιπωρήθηκαν από θλάση και πλέον μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση, «σπάζοντας» τα κοντέρ των αρχικών προβλέψεων.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι στη διάθεση για την ΑΕΚ, εφόσον φυσικά επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς τα επόμενα 24ωρα. Eίναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής του ΟΦΗ, o oποίος σίγουρα χαμογέλασε βλέποντας την επιστροφή δύο σημαντικών μονάδων.

Θυμίζουμε πως μετά το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ το πρωτάθλημα έχει διακοπή και άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες, ενώ δεδομένα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι Ντίκο και Ριέρα θα είναι απολύτως έτοιμοι. Πλέον αυτό που μένει να δούμε είναι αν μέχρι την Κυριακή, που θα βγει η αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα καταφέρουν να είναι σε αυτή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.