Σπανούλης: «Πάντα ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, για αυτό πήρα την απόφαση...»

11:42 | 16/09/2023

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ιστορική απόφαση να πάει στον Ολυμπιακό και τόνισε πως πάντα ήθελε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Ο "Kill Bill" παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην "NOVA" στο πλαίσιο της βράβευσής του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και της απόσυρσης της φανέλας του.

Στο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε ως preview της συζήτησης ο Σπανούλης μίλησε για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό το 2010 και ανέφερε: «Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε δώσει πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ, σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Όμως, χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό».

Επιπλέον, είπε: «Και μετά το NBA ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε καθίσει. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.