Ο Γιακουμάκης, οι επιδόσεις του και οι... New York Times

Διεθνή

Το New York Times, φιλοξένησε αφιέρωμα για τον Κρητικό φορ με αφορμή την παρουσία του στη Φένλο

Η παρουσία του στη Φένλο και το γεγονός ότι απείλησε τον Λεβαντόφσκι στον πίνακα των σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, έφερε τον Γιώργο Γιακουμάκη στο προσκήνιο του αμερικάνικου δικτύου, που επί της ουσίας «ξετυλίγει το κουβάρι» της έως τώρα καριέρας του.

Μάλιστα, στην αρχή αναφέρεται ότι ο Γιακουμάκης δεν είχε σπουδαίες επιδόσεις πριν από την Φένλο και καταγράφεται η παρουσία του μετά τον Πλατανιά, σε ΑΕΚ και ΟΦΗ, ενώ στον πρόλογο ο συντάκτης μεταφέρει το δίλλημα (που απαντά στο κείμενο): «Η εφετινή του παρουσία είναι αποτέλεσμα του ταλέντου του ή του περιβάλλοντος που βρήκε στο ολλανδικό πρωτάθλημα»;

«Αυτή τη σεζόν, από το πουθενά, ο Γιώργος Γιακουμάκης μεταμορφώθηκε ως ένας από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της Ευρώπης. Το πιο εντυπωσιακό στα εφετινά του κατορθώματα είναι ότι τα κάνει με μία ομάδα που παλεύει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό από την Eredivisie», τονίζεται στο σχετικό αφιέρωμα που φιλοξενεί και δηλώσεις συμπαικτών του και ανθρώπων του ολλανδικού συλλόγου.

«Δεν έχει σημασία αν είναι καλός ή κακός. Σημασία έχει αυτό που λένε για τους επιθετικούς: Σημασία έχει να είσαι στο σωστό σημείο, στον σωστό χρόνο», προσθέτει ο αρθρογράφος στο κείμενο της ιστοσελίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνεται αναφορά και στις ομάδες που φέρεται να παρακολουθούν τον Έλληνα στράικερ, όπως η Νόργουιτς και η Σαουθάμπτον από την Αγγλία.

Αν μη τι άλλο, ο Γιώργος Γιακουμάκης, που διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, απολαμβάνει της εκτίμησης όλων. Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ αναγνωρίζεται από κορυφαίους του ποδοσφαίρου αλλά και από κορυφαίους του Τύπου, όπως η περίφημη New York Times.

γιακοθμακny.jpg#asset:302043


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.