Σπουδαία εμφάνιση, μεγάλη νίκη τον ΟΦΙ!

14:52 | 17/12/2022

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, η ομάδα της Ιεράπετρας επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ Β', στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague 2

Mόλις στο 2' του αγώνα ο ΟΦΙ κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Κάτσικα στον Αντερέγκεν. Ο Μούλερ αστόχησε και έμεινε το 0-0 όμως για λίγα λεπτά. Στο 7' ο Βουό έκανε το 1-0 από κοντά έπειτα από σέντρα του Μούλερ με τον ΟΦΙ να είναι καλύτερος στον ματς μέχρι το 35'. Η ΑΕΚ Β' προσπάθησε να ισοφαρίσει και το πέτυχε στο 42' όταν ο Κοσίδης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έκανε το 1-1 και έστειλε έτσι τις δύο ομάδες στο ημίχρονο. Στο 44' η κρητική ομάδα έχασε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία με τον Μούλερ (δοκάρι).

Το β' μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Στο 46' ακόμα μια μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, στο 54' ο Βουό έκανε το 2-1 ενώ στο 63' ο Αντερέγκεν με πλασέ έκανε το 3-1 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στον ΟΦΙ. Η ΑΕΚ Β' στο 67' έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστόπουλο ενώ στο 78' κατάφερε να μειώσε σε 3-2, ο ΟΦΙ κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος χωρίς μεγάλη δυσκολία και πήρε μια μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΦ Ιεράπετρας: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85′ Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79′ Μπλανκ Καζάου).

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος), Γεωργέας (62′ Χατζηκυριάκος), Πάπα (37′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.