​Σπουδαία επιτυχία για την ΑΕΚ!

21:18 | 26/03/2021

Στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Πανηγυρική πρόκριση στους ημιτελικούς του European Cup πήρε σήμερα (26/3) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» νίκησε τη Νέβα στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ με 29-27 (ημίχρονο 12-14), στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, και «ζευγάρωσε» τις επιτυχίες του κόντρα στη ρωσική ομάδα, της οποίας είχε επιβληθεί και χθες στο ίδιο γήπεδο με 30-21.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζούμπρι από την Τσεχία ή την Γκορένιε Βελένιε από τη Σλοβενία. Το προβάδισμα για την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι έχει αποκτήσει η Γκορένιε Βελένιε, καθώς πήρε το περασμένο Σάββατο (20/3) τη νίκη με 31-26 στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Τσεχία.

ΑΕΚ: Μπάουερ, Αραμπατζής 1, Τζηράς 3, Δομπρής, Νικολαΐδης, Ρέινα 3, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Φλορίδο 5, Λέμος 5, Παπαδιονυσίου 6, Νούιτς, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 3, Κεδέρης 3.

ΝΕΒΑ: Εμελιανένκο, Κοβαλένκο 2, Στολιάροφ 2, Σιμάνσκι, Τουράεφ 5, Γκορντέεφ, Σολοντοβνίκοφ 5, Σίνκελ 1, Αρκάτοφ 2, Βορόνιν 5, Ντιατσένκο, Τσαχαρίας 3, Γκρίμπκοφ 2.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.