Σπουδαία επιτυχία για τις κορασίδες Α' του ΚΟΗ

13:06 | 11/07/2022

Ο ΚΟ Ηρακλείου κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή και πολυνίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’, που ολοκληρώθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά. 

Στους τελικούς της τρίτης και τελευταίας ημέρας των αγώνων, εξάλλου, τα χρυσά μετάλλια πήραν στο Κόμπο ο ΚΟΗ (το δεύτερό του χρυσό μετά το Ομαδικό) και στο Σόλο η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού (το δεύτερό της χρυσό, μετά το Ντουέτο).

Η ομάδα του Ηρακλείου πρώτευσε στη Γενική Βαθμολογία συλλόγων με 93 βαθμούς, έναν μόλις μπροστά από τον Νηρέα Χαλανδρίου (με τον οποίο έδωσε τη μάχη για το τρόπαιο), που είναι 2ος καθώς συγκέντρωσε 92 βαθμούς. Στην 3η θέση ο Πανσερραϊκός με 82 βαθμούς. Ο πρωταθλητής ΚΟ Ηρακλείου, λοιπόν, με τις Μαρίνα Βάγκε, Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια Μαρία Λαμπάκη, Μυρτώ Μαγκαναράκη, Λεωνιδία Μασκίνη, Ειρήνη Πασσά, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, Ειρήνη Μαρία Χαριστάκη, (αναπλ. Ραφαέλα Διγενή, Κατερίνα Χριστουδουλάκη) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Κόμπο με 75,0667 β.

Και το χάλκινο πήρε ο ΝΟ Χανίων με τις Κερασιά Βλαζάκη, Παναγιώτη Βλαχαντώνη, Παρασκευή Δημητρακοπούλου, Ειρήνη Κανατάκη, Άννα Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Νικολέττα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Αντωνία Μπόκου, Σταματία Μαρία Σταματουλάκη (αναπλ. Μαρία Κλαουράκη, Στεργία Πολυχρονάκη) με 72,9333 β. Στον τελικό του Σόλο η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού πρώτευσε με 75,7192 β., δεύτερη ήταν η Μαρίνα Βάγκε του ΚΟΗ με 75,4372 β. και τρίτη η Εστέλλα Καραμανίδου του Πανσερραϊκού με 74,4842 β.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.