Σπουδαία μεταγραφή για την Επισκοπή

15:30 | 23/12/2019

Aπέκτησε τον έμπειρο τερματοφύλακα Αντώνη Κοκκαλά

O 27χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Κοκκαλάς αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή για την Επισκοπή!

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Κοκκαλά. Πρόκειται για μία μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί έως και τη Super League. Ο Κοκκαλάς πέρασε από τα γραφεία της ομάδας μας, είχε συνάντηση με τον ίδιο τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς έχει γεννηθεί στα Χανιά στις 16 Φεβρουαρίου του 1992 και έχει ύψος 1.92μ.. Ο 27χρονος πορτιέρο αποτελεί προϊόν του χανιώτικου ποδοσφαίρου όπου από τον Άρη Σούδας το 2011 πήρε μεταγραφή στην ΠΑΕ Πλατανιάς. Εκεί δούλεψε κι έγινε επαγγελματίας όπου αγωνίστηκε ως την Super League. Τη σεζόν 2018-19 αποχώρησε από την ομάδα του Μάλεμε και αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Αήττητο Σπάτων. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό αλλά δεν παρέμεινε για πολύ επιστρέφοντας στην γενέτειρά του.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Α. Κοκκαλάς: «Σε επαγγελματικά πρότυπα η Επισκοπή και με υψηλές βλέψεις»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Αντώνης Κοκκαλάς τόνισε τα παρακάτω: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω έρθει σ’ ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι αυτό της Επισκοπής. Είχα μάθει τα καλύτερα, το ότι δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και ότι οι βλέψεις φτάνουν πολύ ψηλά. Πράγματι, βλέποντας από κοντά πλέον τα πράγματα, μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Γι’ αυτό τον σκοπό ήρθα και ‘γω… Να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει σκαλοπάτι ή σκαλοπάτια με πρώτο αυτό για την κατηγορία της Football League. Θέλω να συμβάλλω πολύ σ’ όλο αυτό το εγχείρημα και είμαι πεπεισμένος ότι με δουλειά, ατομική και ομαδική, θα τα καταφέρουμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.