Σπουδαία νίκη για τον Ηρόδοτο!

16:20 | 10/04/2022

Επικράτησε με 2-1 της Καλαμάτας στη Ν. Αλικαρνασσό και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 18' ο Χαλκιαδάκης και στο 30' ο Ποζατζίδης ο Ηρόδοτος έβαλε τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη, στο 67' ο Έρμπερτ μείωσε για τους φιλοξενούμενους όμως η ομάδα του Βούζα πανηγύρισε το ''τρίποντο''

Επιστροφή στις νίκες και δη με νίκη «χρυσάφι» για τον Ηρόδοτο, απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας Καλαμάτα, αποτέλεσμα που επιτρέπει στους Κρητικούς να συνεχίζουν να ελπίζουν… Η ομάδα του Αριάν Μπελά ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 9 ΄ έφτασε κοντά στο 1-0 , το πλασέ όμως του Λουκίνα αποκρούστηκε από τον Κρόστα.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι Μεσσήνιοι, σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν οι παίκτες του Βασίλη Βούζα στο 18΄, όταν μετά από ασίστ του Ποζατζίδη ο Χαλκιαδάκης 1-0. Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ, οι Κρητικοί ενέτεινα την πίεση τους, προκειμένου να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 30΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμες ο Ποζατζίδης ήταν αυτός που έκανε το 2-0.

Στο 39΄ η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έφτασε κοντά στο 3-0, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Βρεττός αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Ταϊρη. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον σκορ… Στην επανάληψη η Καλαμάτα μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 56΄ το σουτ που επιχείρησε ο Λουκίνας κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Ηρόδοτο, με το πλασέ του Ποζατζίδη να αποκρούεται σε κόρνερ, από τον Ταϊρη.

Η Καλαμάτα κατάφερε να ξαναμπεί στο σκορ στο 68΄χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Φελίπε. Τέσσερα λεπτά μετά, το τέρμα που δέχτηκαν οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρμπόσα να κάνουν το 3-1, ωστόσο παρότι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταϊρη καθώς αστόχησε. Στο 79΄ ο Ηρόδοτος έφτασε εκ νέου κοντά στο 3-1, χωρίς όμως να το πετύχει καθώς το σουτ του Χαλκιαδάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Ταϊρη, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Ασίγκμπα, Κόρτσαμ, Γκόμεζ, Μακρυδάκης, Αργκιλέσι, Μπαρμπόσα, Καπέλ, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Μαβινγκά, Ματέους, Παπατόλιος, Μόζερ, Γρίβας, Τάτος, Λουκίνας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.