Σπουδαία νίκη η Εθνική στο Δουβλίνο με πρωταγωνιστή τον Γιακουμάκη

23:49 | 13/10/2023

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας στο AVIVA Stadium για την 7η αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Euro 2024.

Με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Γιακουμάκη ,ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό και τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος αύξησε το προβάδισμα για την Εθνική στο 45+4', η Εθνική επικράτησε της Ιρλανδίας με 2-0 εκτός έδρας.

Πρόκειται για ένα τρίποντο που αυξάνει τις ελπίδες της Ελλάδας για απευθείας πρόκριση. Βρίσκεται στην 2η θέση με 12 πόντους στο +3 από την Ολλανδία (16/10, 21:45), την οποία αντιμετωπίζει την Δευτέρα στην OPAP Arena σε παιχνίδι "τελικό".

Πλέον η πρόκριση είναι στο χέρι της Εθνικής, καθώς με το δύο στα δύο κόντρα στους οράνιε και την Γαλλία η Ελλάδα θα έχει από τον Νοέμβριο εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Ντάφι, Κούλεν, Μπράουν, Φέργκιουσον, Σμόλμποουν, Σκέιλς, Νάιτ, Ογκμπένε, Κόλινς (46' Μάνινγκ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (64' Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Πέλκας (64' Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας, Γιακουμάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.