Σπουδαία νίκη του ΝΟΧ επί του Παναθηναϊκού

13:22 | 01/12/2019

Χιτσκοκική εξελίχτηκε μία ακόμα νίκη για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES κατάφερε να επιβληθεί με σκορ 9-8 του Παναθηναϊκού, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, καθώς επίσης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του για το 2019. 

Ειδικότερα, πρόκειται για την τρίτη νίκη της σεζόν για το Ναυτικό Ομιλο, ο οποίος ελπίζει πια ότι με την έλευση του 2020 να έχει μια καλύτερη πορεία.

ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο οκτάλεπτο, γυρίζοντας το σκορ από 4-2 σε 7-4 υπέρ του.  Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει σε 9-8, 1.14 πριν το τέλος, απειλώντας με την απόσπαση της ισοπαλίας. Τελικά, ο ΝΟΧ «κράτησε» αμυντικά και ως εκ τούτου κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-0, 1-2, 1-2

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Βολτυράκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης

Παναθηναϊκός (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 2, Γκαράνης 1, Σμιθ 3, Κατσαγούνος, Σαλτερής, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.