Σπουδαία ρεκόρ στα Χανιά

07:42 | 30/06/2020

Το Σκοπευτήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων φιλοξένησε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον Πανελλήνιο Τραπ και αγώνα Κυπέλλου ΣΚΟΕ Σκητ. Πανελλήνιο Ρεκόρ από την Κατζουράκη, μεγάλη επίδοση από τον Μίτα.

Το Σκοπευτήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο τον Πανελλήνιο Τραπ και αγώνα Κυπέλλου ΣΚΟΕ Σκητ. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ιδανικό περιβάλλον, γεγονός που αποδεικνύεται από τα δύο ρεκόρ στο Σκητ.

Πανελλήνιο Ρεκόρ από την Κατζουράκη

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη (ΣΚΟΛΕΚ) πέτυχε την επίδοση των Αγώνων. Αγωνιζόμενη στο Σκητ Γυναικών τερμάτισε με σκορ 123/125 καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ! Το ρεκόρ κατείχε από τον Μάρτιο του 2018 η Άρτεμις Κεφαλίδου (ΣΟ Μακεδονίας) με επίδοση 118/125 σε αντίστοιχο αγώνα στο Λαγκαδά.

Μεγάλη επίδοση από τον Μίτα

Με τους κορυφαίους Έλληνες σκοπευτές του Σκητ να αγωνίζονται στους βατήρες, ο αγώνας των Ανδρών είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Έλληνας Παγκόσμιος ρέκορντμαν Ευθύμιος Μίτας (ΣΣΧ Βάρδας), επέστρεψε στις κορυφαίες επιδόσεις. Με μία και μόνη αστοχία στον Αγώνα του ισοφάρισε το Πανελλήνιο Ρεκόρ του Σκητ με 124/125. Την ίδια επίδοση είχε πετύχει αρχικά ο Γιώργος Σαλαβαντάκης (ΣΣΧ Βάρδας) στους Πανελλήνιους 2016 στη Σκύρδα, και ακολούθως πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Λονάτο ο Νίκος Μαυρομμάτης (ΣΟ Μακεδονίας), όταν πήρε της κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πανελλήνιοι Αγώνες Τραπ

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον διεξήχθησαν παράλληλα και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τραπ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.