Σπουδαία Σάκκαρη, προκρίθηκε τις 16 του Australian Open!

08:01 | 24/01/2020

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ελληνίδα τενίστρια, κέρδισε με 2-0 σετ της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στις 16 του Australian Open!

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που φτάνει στους 16 ενός Grand Slam. Στην φάση των 16 η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα από την Τσεχία, η οποία απέκλεισε την Εκατερίνα Αλεξάντροβα από την Ρωσία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ελληνίδα τενίστρια να είναι καταιγιστική και να κάνει δύο μαζεμένα μπρέικ στο σερβίς της Κις, ξεφεύγοντας με 5-1. Η Κις απάντησε με τρία σερί γκέιμ για να μειώσει σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη κράτησε στην συνέχεια το σερβίς της, έκανε το 6-4 και πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι η Κις να κάνει μπρέικ στο 6ο γκέιμ στο σερβίς της Σάκκαρη και να ξεφεύγει με 4-2. Η Σάκκαρη όμως απάντησε με δικό της μπρέικ και μείωσε σε 4-3. Έκτοτε, με την ψυχολογία με το μέρος της ήταν ασταμάτητη, αφού έκανε νέο μπρέικ στο 9ο γκέιμ και πέρασε μπροστά με 5-4. Πλέον τίποτα δεν την σταματούσε, αφού σέρβιρε για να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε, κάνοντας το 6-4 και μαζί το 2-0 σετ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.