Σπουδαίες «μάχες» σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ

11:46 | 06/04/2021

Η ώρα των προημιτελικών έφτασε για το Champions League.

Τα... ωραία ξεκινάνε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η φάση των «8» κάνει απόψε (22.00) πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις... φωτιά.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, ενώ στο Μάντσεστερ, η Σίτι θα φιλοξενήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο πρώτο ζευγάρι, η ομάδα του Ζιντάν μπήκε και πάλι δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ το Σάββατο (10/04) ακολουθεί το clasico.

Σήμερα, ωστόσο, θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης απέναντι στους "κόκκινους", αφού στόχος της είναι ν' ανέβει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

Το σύνολο του Κλοπ, τώρα, έχουν πλέον ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Champions League, ενώ θέλει να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2018.

Στο «Etihad», τώρα η Μάντσεστερ Σίτι κοντράρεται με την Μπορούσια του Ντόρτμουντ και είναι φυσικά το φαβορί για να πάρει το... εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι «πολίτες» έφτασαν στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν εύκολα το εμπόδιο της Γκλάντμπαχ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στον αντίποδα, οι Βετσφαλοί εξακολουθούν να έχουν στην απόδοσή τους πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως με μπροστάρη τον Έρλινγκ Χάαλαντ θέλουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή του αντιπάλου τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.