Σπουδαίες νίκες για Ατρόμητο και Παναιτωλικό

19:46 | 04/12/2021

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ ο Παναιτωλικός πήρε ένα πολύτιμο ''διπλό'' στο Βόλο

Μία εβδομάδα μετά το διασυρμό στην Τρίπολη (6-2) από τον Αστέρα, ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο ν΄ αντιδράσει και να πετύχει τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη (2η στο πρωτάθλημα) με 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και να περάσει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, αφήνοντας ουραγό το σημερινό του αντίπαλο.

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με τα δύο τέρματα που πέτυχε (68΄ πεν. και 75΄) έφτασε τα 5 στη Super League, σκοράροντας τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (με ΠΑΟΚ, Αστέρα και Απόλλωνα).

Σπουδαία νίκη ο Παναιτωλικός

Πολύτιμη νίκη με 2-1 επί του Βόλου πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Μόρσεϊ μόλις 3ο λεπτό και ο Καρέλης στο 33΄ ήταν οι σκόρερ για τα «καναρίνια», που πανηγύρισαν την τρίτη φετινή νίκη τους (δεύτερη εκτός έδρας). Ο Ρεγκατέν είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 7ο λεπτό για τους Θεσσαλούς, που συμπλήρωσαν τέσσερις σερί ήττες και συνολικά επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.