Σπυριδάκης στο Capitano.gr: «To όνειρο μου έγινε πραγματικότητα»

10:50 | 11/05/2021

O Mιχάλης Σπυριδάκης αναφέρθηκε στο Capitano.gr για στο ντεμπούτο του στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και τα όνειρα του

Ο 20χρονος χαφ από το Καμηλάρι έκανε πριν λίγες ημέρες την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στα γήπεδα της Ολλανδίας. Ο Μιχάλης Σπυριδάκης αποτελεί μέλος της 3ης Go Ahead Eagles στο πρωτάθλημα της Eerste League, μια ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου.

Ο ίδιος μίλησε στο Capitano.gr για την πρώτη του συμμετοχή, για λίγα λεπτά στο φινάλε του αγώνα με την Χέλμοντ. ''Ήταν μια αξέχαστη μέρα! Το όνειρο ενός αγοριού έγινε πραγματικότητα. Δούλεψα για τόσο πολύ καιρό και το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και αυτό είναι φανταστικό!'' τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του και για το τι θα ήθελε να γίνει τα επόμενα χρόνια ο Μιχάλης είπε: ''Οι φιλοδοξίες μου είναι να παίζω περισσότερα λεπτά και να εξελιχθώ καλύτερα ως παίκτης. Σχετικά με το μέλλον θα ήθελα να βελτιωθώ και όσο πιο πολύ μπορώ να παίζω σε ένα υπέροχο κλαμπ αργότερα.''

Moιραία, η συζήτηση πήγε και σε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Ολλανδία, τον Γιώργο Γιακουμάκη και τον Γιάννη Ιατρούδη. ''Ο Γιακουμάκης κάνει μια καλή σεζόν στην Φένλο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά. Με τον Ιατρούδη δεν έχω επαφή, παρακολουθώ όμως την πορεία του στην Φόλενταμ, δεν έχει παίξει πολλούς αγώνες, ελπίζω να τα πάει καλύτερα στο μέλλον''.

Ενώ, τέλος - απαντώντας σε ερώτηση για το Ολλανδικό ποδόσφαιρο και την χώρα της τουλίπας - τόνισε: ''Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εδώ παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και το στυλ παιχνιδιού μου, ταιριάζει αρκετά με την φιλοσοφία των Ολλανδών.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.